Haute Couture

Merkkleding met een kusje

 

Meisjesfeest is een webshop waar u voor elke gelegenheid een prachtig feestjurkje vindt. Ons team houdt zich dagelijks bezig met het selecteren van de unieke collecties. En daar worden wij blij van, maar vooral ook onze klanten en alle meisjes die zo’n mooi jurkje mogen dragen.


Wij hebben een bijzondere collectie samengesteld, waarbij prachtige merkkleding wordt gerestyled tot een uniek kledingstukje. Deze collectie heet de Meisjesfeest Art Collection.
Margreet, mode vakvrouw in hart en nieren, geeft de kleding een bijzondere twist. Zij hergebruikt materialen van oude collecties. Daarmee restyled ze niet alleen de kleding, maar recycled ze tegelijkertijd de kleding van oudere collecties.
Alhoewel wij van mening zijn dat onze jurkjes allemaal om te zoenen zijn, is de ‘Art Collection’ een collectie met een extra kusje.

De collectie heeft tijd nodig om te groeien; de kledingstukjes worden vakkundig en persoonlijk door Margreet van prachtige details voorzien. Koopt u zo’n collector’s item, dan bent u ervan verzekerd dat u een uniek kledingstukje heeft en bijdraagt aan een beter milieu.

Geen producten gevonden...