Verzenden & retourneren

Verzenden

Binnen Nederland vaste verzendkosten ad Euro 4,95

Gratis verzenden binnen Nederland bij een ordergrootte boven Euro 50,--.

Buitenlandse zendingen zijn gratis boven Euro 100,--.

Bestellingen worden binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden, op zaterdag wordt er niet afgeleverd. 

 

 

Tijdelijk Aangepast Retourbeleid

 

Normaal hanteren wij een retourtermijn van 2 weken.

In deze onzekere tijd waarin we niet weten of geplande feesten en/of bruiloften door kunnen gaan hebben we besloten onze klanten tegemoet te komen met een uitbreiding van de retourtermijn naar 100 dagen.

Wel met enige restrictie, lees onderstaande goed door!

Retourneer de modellen welke niet naar wens zijn binnen de normale retourtermijn van 14 dagen met teruggaaf van het aankoopbedrag. Om contact momenten bij postkantoor te beperken krijg je na aanmelding van je retour van ons een gratis retourlabel zodat je het pakje alleen maar hoeft af te geven.

De kleding waarop je keuze is gevallen mag onverhoopt alsnog binnen 100 dagen retour, doch hiervoor ontvang je een tegoedbon zodat je een andere maat of ander model kunt bestellen zodra de nieuwe datum voor het feest gepland kan worden.

 

 

Retourbeleid

 

Mocht een bestelling niet aan je wensen voldoen dan kan deze worden geretourneerd

 

 • Meld je retour aan via de site in je account. Ga hiervoor naar de betreffende order en voer de retourartikelen in. Indien je geen account hebt aangemaakt vraag dan per email een wachtwoord aan.
 • Artikelen dienen te zijn voorzien van de labels en originele verpakking, artikelen welke gedragen/gewassen zijn of anderszins beschadigd worden niet geaccepteerd (vouw de kleding weer netjes op, extreem gekreukelde kleding wordt ook niet geaccepteerd).  
 • Bij retourneren van schoenen, de schoenendoos NIET als verzenddoos gebruiken.
 • Graag e.e.a. retour zenden vergezeld van de pakbon, met daarop aangekruist de artikelen welke je retour zendt. 
 • Het aankoopbedrag wordt retour gestort op de rekening waarmee betaald is.
 • Verzendkosten voor retouren zijn voor eigen rekening. 
 • Ruilen: 

  Je bestelt het artikel als een gewone bestelling opnieuw in de gewenste maat en geeft bij de opmerkingen weer dat het om een ruilbestelling gaat.  Belangrijk is dat je op de pakbon welke je mee zendt met het retourartikel dat je een ruilbestelling hebt geplaatst.

  Je ontvangt dan eventuele verzendkosten van de nieuwe bestelling retour gestort samen met het aankoopbedrag van de retourzending.

 

Retouren worden 1x per week afgehandeld, je ontvangt per email een bericht wanneer de zending is afgehandeld. Heb je 14 dagen na datum van verzenden nog geen bericht ontvangen neem dan even contact op.

 

Retouradres:

Meisjesfeest

Kwadijk 80

1471 CE Kwadijk