Laat jouw meisje feestjurken passen in onze showroom in Purmerend!

Laat jouw meisje feestjurken passen in onze showroom in Purmerend!

Wil jij een feestjurk voor jouw meisje kopen, maar wil je eerst zien hoe de jurk staat? Dan kun je langskomen in onze showroom in Purmerend!

In de showroom kunnen jullie samen de gehele Meisjesfeest collectie bekijken en passen. Laat je inspireren door feestjurkjes van LoFff, Derhy, Creamie, Happy Girls en Bonnie Jean. Margreet helpt jullie in de zoektocht naar een feestjurkje tijdens een relaxte en persoonlijke showroomsessie. Of je nu op zoek bent naar een bruidsjurkje, suikerfeest outfit of verjaardagsjurkje - in onze showroom vind je het perfecte feestjurkje!

Pasafspraak
Maak een afspraak maken om samen met jouw meisje feestjurkjes te shoppen. Tijdens een privé pasafspraak staat jouw meisje even helemaal in de spotlight. Jullie kunnen samen de gehele collectie bekijken en in alle rust kleding passen. De showroom is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, ook in de avond.

Maak hier je afspraak

Je kunt voor het maken van een afspraak ook altijd even contact met ons opnemen als de gewenste dag/tijd niet beschikbaar is. Bel of Whatsapp met Margreet (06-20544843) of stuur een email naar [email protected]

Outlet sale
In de showroom hebben we ook een outlet sale! In onze speciale outlet rekken vind je meisjes jurkjes en kleding met hoge kortingen. Tijdens een bezoekje aan de showroom kun je in deze rekken snuffelen en voor een prikkie meenemen. Als je wat leuks vindt, kun je de kleding direct meenemen.

Betalen
In de showroom kun je pinnen, maar ook contant betalen.

 

klik hier voor het maken van een afspraak

 

Onze showroom is gesloten tot nader bericht, afspraken kunnen voorlopig niet meer worden ingepland, maak gebruik van het 100 dagen retourrecht welke wij hanteren zolang er nog onduidelijkheid is over de duur van de corona maatregelen.

 

Aanpassing retourtermijn


Normaal hanteren wij een retourtermijn van 2 weken.


In deze onzekere tijd waarin we niet weten of geplande feesten en/of bruiloften door kunnen gaan hebben we besloten onze klanten tegemoet te komen met een uitbreiding van de retourtermijn naar 100 dagen.


Wel met enige restrictie, lees onderstaande goed door!


Retourneer de modellen welke niet naar wens zijn binnen de normale retourtermijn van 14 dagen met teruggaaf van het aankoopbedrag. Om contact momenten bij postkantoor te beperken krijg je na aanmelding van je retour van ons een gratis retourlabel zodat je het pakje alleen maar hoeft af te geven.


De kleding waarop je keuze is gevallen mag onverhoopt alsnog binnen 100 dagen retour, doch hiervoor ontvang je een tegoedbon zodat je een andere maat of ander model kunt bestellen zodra de nieuwe datum voor het feest gepland kan worden.

 

 

 

Adres:

Meisjesfeest

Netwerk 21

1446 XB Purmerend