Laat jouw meisje feestjurken passen in onze showroom in Purmerend!

Laat jouw meisje feestjurken passen in onze showroom in Purmerend!

 

Stel al je vragen via whatsapp, we kunnen extra foto's voor je maken, e.e.a. voor je nameten, adviseren over bijpassende artikelen etc.

Whatsapp Meisjesfeest klik hier

Telefonisch zijn we helaas niet altijd even goed bereikbaar, een appje werkt sneller.

Wil jij een feestjurk voor jouw meisje kopen, maar wil je eerst zien hoe de jurk staat? Dan kun je langskomen in onze showroom in Purmerend!

In de showroom kunnen jullie samen de gehele Meisjesfeest collectie bekijken en passen. Laat je inspireren door feestjurkjes van LoFff, Derhy, Creamie, Happy Girls en Bonnie Jean. Margreet helpt jullie in de zoektocht naar een feestjurkje tijdens een relaxte en persoonlijke showroomsessie. Of je nu op zoek bent naar een bruidsjurkje, suikerfeest outfit of verjaardagsjurkje - in onze showroom vind je het perfecte feestjurkje!

Pasafspraak
Maak een afspraak maken om samen met jouw meisje feestjurkjes te shoppen. Tijdens een privé pasafspraak staat jouw meisje even helemaal in de spotlight. Jullie kunnen samen de gehele collectie bekijken en in alle rust kleding passen. De showroom is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, ook in de avond.

Maak hier je afspraak

Je kunt voor het maken van een afspraak ook altijd even contact met ons opnemen als de gewenste dag/tijd niet beschikbaar is. Stuur ons een whatsapp klik hier of stuur een email naar [email protected]

 

Betalen

In de showroom kun je pinnen, maar ook contant betalen.

 

klik hier voor het maken van een afspraak