De drie grootste bruiloft trends voor 2019

De drie grootste bruiloft trends voor 2019

Gaan jouw geliefde en jij dit jaar trouwen? Dan zijn jullie vast al bezig met de planning. Wie draagt wat, welke kleuren worden gebruikt en hoe ziet de decoratie eruit. Deze vragen malen steeds door je hoofd. Maar maak je geen zorgen! Meisjesfeest heeft de drie grootste bruiloft trends van 2019 voor je op een rijtje gezet.

Simpel en minimalistisch

De prachtige bruiloft van Meghan Markle en Prins Harry heeft de hele wereld geïnspireerd. De mooie maar minimalistische bruidsjurk van Meghan was een echte trendsetter. Overal - van catwalk tot blogs - zien we bruiden steeds vaker gekleed in een simpele bruidsjurk. Deze minimalistische aanpak zorgt ervoor dat de stralende bruid het absolute middelpunt van de bruiloft is.

Ook de jurkjes van bruidsmeisjes worden steeds minimalistischer. Draag jij een simpele bruidsjurk en wil je dat jouw bruidsmeisjes in dat thema passen? Bekijk dan eens de Happy Girls Satijnen Offwhite Jurk 

 

Meer dan alleen wit

Je weet het vast wel: op bruiloften is alles - van jurk tot servies - traditioneel wit. Bruiden in 2019 gooien echter het roer om! Met groeiende mate worden traditionele witte kleuren aangevuld met verschillende tinten roze, oranje en ja, zelfs blauw en groen! Dit zie je terug in uitnodigingen, boeketten en tafeldecoratie. Natuurlijk zie je deze trend ook terug in de jurkjes van bruidsmeisjes. Denk bijvoorbeeld aan een roze Creamie jurkje met pailletten of een mintgroen jurkje van LoFff!

 

Bloemen

Bloemen spelen altijd een grote rol in bruiloften. Er is immers geen bruid zonder boeket! Ook dit jaar draait alles om bloemen. Van boeketten en accessoires tot (tafel)decoratie: in 2019 zul je op elke bruiloft een overvloed aan bloemen zien.

Ook de outfits van bruidsmeisjes kunnen opgefleurd worden met bloemen. Laat de meisjes bijvoorbeeld een simpele bloemenhaarband of een prachtig jurkje van Kate Mack & Biscotti met bloemendetails dragen. Door deze trend voelt elke bruiloft als een lentefeest!

 

Ben je geïnspireerd geraakt door deze trends? Bekijk dan ons volledige bruidsmeisjes assortiment hier

 

 

       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 20 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 
   

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.