Nu bij Meisjesfeest: Amaya meisjeskleding

Nu bij Meisjesfeest: Amaya meisjeskleding

Bij Meisjesfeest zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken om onze collectie mee aan te vullen. Daarom presenteren we nu met trots: Amaya meisjeskleding. De stijl van dit Spaanse merk wordt gekenmerkt door hun samenspel van materiaal, design en textuur. Waarom wij zo houden van Amaya? Dat lees je hier:

Met de kleding van Amaya speelt Amaya Sánchez - het hoofd van het bedrijf - altijd met tegenpolen. Ze kijkt naar traditie en innovatie, kalmte en expressie, romantiek en minimalisme. Door deze tegenpolen te combineren, heeft Amaya een unieke stijl gecreëerd. Haar kleding kan omschreven worden als krachtig en romantisch doch verfijnd. Hierom vinden wij Amaya kinderkleding geweldig, maar zal jouw meisje er ook van genieten!

 

Zoals altijd heeft Meisjesfeest de parels uit de pap gepikt en de beste meisjeskleding van Amaya uitgezocht. Wil je dat jouw meisje zich fantastisch voelt? Bekijk de Amaya meisjeskleding hier!

 

 

 

       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 20 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 
   

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.