Retourneren en verpakkingen

  • Geplaatst op
  • Door Margreet
  • 0
Retourneren en verpakkingen

Wij willen je graag inlichten over de manier waarop wij bij Meisjesfeest een bijdrage leveren aan de vermindering van de enorme afvalberg. Met jouw hulp zal onze inspanning echter veel meer opleveren! Doe je mee?

Uit ervaring weten we dat veel klanten meerdere modellen en maten bestellen zodat zij thuis op hun gemak de kleding kunnen laten passen en makkelijker een keuze kunnen maken. Wij hebben daar begrip voor.

Wij willen je echter wel vragen om behoedzaam met de kleding om te gaan en de verpakking op een dusdanige manier te openen, dat deze bij retourneren door ons opnieuw kan worden hergebruikt.

 

Kleding in sealzakjes kan je openen via de hersluitbare plakstrip. Zit de kleding op een hanger in een hoes, dan kan je deze aan de open onderkant uit de hoes schuiven. Wil je de kleding terug sturen, dan vragen we je vriendelijk de kleding in de originele verpakking te retourneren. Of het nou een doosje, een zakje of een hoes is; wij willen deze namelijk heel graag hergebruiken.
Met jouw medewerking kunnen we de schrikbarende hoeveelheid onbruikbaar gemaakte retourverpakkingen aanzienlijk laten slinken!


De meeste kleding krijgen wij netjes en met zorg behandeld terug. Soms lijkt het er echter op dat de kleding zo uit de wasmand is geplukt en moeten we deze laten stomen. We hebben besloten om de vergoeding voor de stomerij in de toekomst in rekening te brengen.

 

Vouw jij de kleding netjes op en stuur jij deze in de originele, intacte verpakking aan ons retour? Dan willen wij je namens het hele team van Meisjesfeest hartelijk danken!

 

Hopelijk ben je het ook met ons eens dat wij onze nieuwe generatie, en dus ook onze meisjes, niet moeten opzadelen met ons schadelijke afval.

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.