Laat jouw meisje feestjurken passen in onze showroom in Purmerend!

Laat jouw meisje feestjurken passen in onze showroom in Purmerend!

Wil je een pasafspraak maken om samen met jouw meisje feestjurkjes te shoppen? Dat kan!

Wil jij een feestjurk voor jouw meisje kopen, maar wil je eerst zien hoe de jurk staat? Dan kun je langskomen in onze showroom in Purmerend!
In de showroom kunnen jullie samen de gehele Meisjesfeest collectie bekijken en passen. Laat je inspireren door feestjurkjes van LoFff, Derhy, Creamie, Happy Girls en Bonnie Jean. Margreet helpt jullie in de zoektocht naar een feestjurkje tijdens een relaxte en persoonlijke showroomsessie. Of je nu op zoek bent naar een bruidsjurkje, suikerfeest outfit of verjaardagsjurkje - in onze showroom vind je het perfecte feestjurkje!
 
Inloopmiddag op woensdag
Op woensdagmiddag houdt Meisjesfeest een inloopmiddag van 14:00 tot 18:00 uur. Tijdens deze middag kunnen jullie zonder afspraak in de showroom langskomen om feestjurkjes te passen. Het kan voorkomen dat de showroom op woensdag gesloten is, check hier daarom altijd de openingsdagen of neem contact op via 06-20544843.
 
Pasafspraak
Wil je liever een privé pasafspraak maken om samen met jouw meisje feestjurkjes te shoppen? Dat kan! Tijdens een privé pasafspraak staat jouw meisje even helemaal in de spotlight. Jullie kunnen samen de gehele collectie bekijken en in alle rust kleding passen. De showroom is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, ook in de avond. Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel of Whatsapp met Margreet (06-20544843) of stuur een email naar [email protected]
 
Outlet sale
In de showroom hebben we ook een outlet sale! In onze speciale outlet rekken vind je meisjes jurkjes en kleding met hoge kortingen. Tijdens een bezoekje aan de showroom kun je in deze rekken snuffelen en voor een prikkie meenemen. Als je wat leuks vindt, kun je de kleding direct meenemen.
 
Betalen
In de showroom kun je pinnen, maar ook contant betalen.
 
Adres:
Netwerk 21
1446 XB Purmerend
        Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 20 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 
   Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.