Pasafspraak in Purmerend of Kwadijk

Pasafspraak in Purmerend of Kwadijk

Maak vrijblijvend een pasafspraak

 

Wil je graag komen passen, verschillende modellen uitproberen? 

We hebben geen winkel maar bieden wel de mogelijkheid om alle modellen waar je belangstelling naar uit gaat op je gemak en vrijblijvend te komen passen op afspraak in ons magazijn te Purmerend (ma, di, do, vrij tussen 11.00 en 16.00 uur)

Woensdagmiddag van 12.00 tot 19.00 uur in Kwadijk 

Hoe gaat het in zijn werk:

1.
Neem contact  op met Margreet voor het maken van een afspraak : 06-20544843 of per email aan [email protected]

2.
Geef ons minimaal drie werkdagen voor de afspraak de modellen door waar je belangstelling naar uit gaat. Dit kun je doen door een bestelling te plaatsen via de site, zo zijn de modellen direct voor je gereserveerd en kan men in het magazijn de kleding voor je verzamelen. Kies bij betaalwijze voor de optie vooruitbetalen via bankoverschrijving,  geef vervolgens bij de opmerkingen aan dat je een pasafspraak hebt met de datum en tijd.

Alles is vrijblijvend, je hoeft natuurlijk niets  vooruit te betalen, de order wordt uitsluitend gebruikt om de kleding voor je te reserveren en te verzamelen.

3.
Het is handig om de bovenwijdte van de kinderen aan ons door te geven, dan kunnen wij nog even kijken of we ook een maatje groter of kleiner uit het magazijn voor je moeten meenemen, stuur deze gegevens door per email aan [email protected] , geef ook hierbij de datum en tijd van de afspraak door om verwarring te voorkomen.

4.

Neem gerust iemand mee, we hebben alle ruimte en tijd voor jullie

  

Margreet:  0620544843 

Pinnen is mogelijk.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.