Meisjeskleding

Nu bij Meisjesfeest: Amaya meisjeskleding

Nu bij Meisjesfeest: Amaya meisjeskleding Bij Meisjesfeest zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken om onze collectie mee aan te vullen. Daarom presenteren we nu met trots: Amaya meisjeskleding. De stijl van dit Spaanse merk wordt gekenmerkt door hun samenspel van materiaal, design en textuur. Waarom wij zo houden van Amaya? Dat lees je hier:

Private Shopping Event

Private Shopping Event We krijgen vaak de vraag van klanten of ze niet kunnen langskomen om te snuffelen en rustig te passen.

We hebben geen fysieke winkel maar bieden nu wel de mogelijkheid om alle modellen waar je belangstelling naar uit gaat op je gemak en vrijblijvend te komen passen tijdens ons Private Shopping Event op zaterdag 24 september a.s. in ons magazijn in Purmerend.

Jinglebells in oktober

Jinglebells in oktober Jinglebells rinkelen de hele dag in het magazijn, iedere dag druppelen er weer nieuwe kerstjurkjes binnen. Eigenlijk zijn we in onze speurtocht altijd op zoek naar kerstjurkjes voor Meisjesfeest en kopen vaak in januari alweer in voor de volgende kerst.

Onze eerste blogpost

Onze eerste blogpost 16 jaar online met voor ieder feest een feestelijke jurk, een verjaardagsjurk, prinsessenjurk, kerstjurk, 1e communie jurk, kortom prachtige meisjeskleding. Kenmerkend voor ons aanbod is dat de kleding ook na het feest heel draagbaar is.