Wat een super service… op maat gemaakt zonder meerprijs

Wat een super service… op maat gemaakt zonder meerprijs

Monny is een oerhollands bedrijf dat zich heeft toegelegd op bruids- en communiekleding in mooie natuurlijke materialen zoals linnen, zijden voiles en katoenen tricots, naast exclusieve bruids-stoffen.

Bijzonder is dat alle modellen van Monny na introductie van de collectie op de site tot juni van het collectiejaar na te bestellen zijn in wit en offwhite, daarnaast zijn de modellen ook te bestellen op de specifieke maten van het kind of bijvoorbeeld met een langere rok dan het showmodel zonder meerprijs.
 

Wij hebben een kleine greep uit de collectie ingekocht, doch alle modellen zijn via ons te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op : [email protected]


Bestel gerust alle modellen, pas thuis op je gemak en stuur de modellen terug welke niet bevallen.
 

Alle modellen zijn te bestellen in mt 86 t/m 164, indien we de gewenste maat en/of kleur (wit of offwhite) niet op voorraad hebben dan kunnen we deze voor je nabestellen met 3 weken levertijd. Neem hiervoor contact met ons op .
 

Bijzonder is dat de kleding ook op maat gemaakt kan worden zonder meerprijs, hoe gaat dat in zijn werk?
 

Bestel allereerst het gewenste model in de maat welke het best overeen komt, pas de jurk thuis op je gemak en beslis of er inderdaad maataanpassingen nodig zijn, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen de rok wat langer te nemen.
 

Neem vervolgens de maat op bij het kind en stuur de jurk terug met de gewenste maten en kleur,  de jurk wordt door ons besteld en met een levertijd van ongeveer 3 weken bij je afgeleverd. Op maat gemaakte kleding kan vanzelfsprekend niet retour worden genomen.
 

Wat een super service… op maat gemaakt zonder meerprijs ! 

       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.