10 jaar LoFff

10 jaar LoFff

De collecties van LoFff zijn altijd al een feestje, maar dit jaar spant voor ons de kroon met een collectie welke terugblikt op de afgelopen jaren met een twist naar vandaag.

Er bestaat een duidelijk LoFff DNA.
 

Dit bepaalt de manier waarop Joanneke Raadsen van LoFff collectie ontwerpt, maar ook heel sterk de manier waarop het hele LoFff team samenwerkt met ‘ons’ winkeliers.
 

Meisjesfeest heeft al die jaren (voorheen Kleding4kids) LoFff in haar collectie, ik zeg weleens, ik ben ook LoFff. Ik heb mijn hart verpand aan het merk, altijd weer vernieuwend maar toch altijd LoFff.

Door de jaren heen bouw je een relatie op met een leverancier maar met deze leverancier net iets meer.  Een speciale band heb ik met Sabine Alberts, een van de vertegenwoordigsters, ik zie haar nog binnenkomen in ons pakhuisje in De Rijp, voor mij een nieuwe collectie, een nieuw merk en voor Sabine … haar eerste klantbezoek ever.
 

Na al die jaren komt Sabine nog altijd de collectie presenteren, Sabine heeft absoluut ook het LoFff DNA. De inkoopafspraak duurt doorgaans veel langer dan ingepland want we dwalen altijd af, we bespreken van alles rond de gang van zaken in modeland maar verzanden natuurlijk ook in gezellige kletspraatjes.

Leuk is om te zien hoe het jonge kippetje uit 2006 uitgegroeid is tot een kanjer met meer dan verstand van zaken waar je fijn mee kunt sparren.
Betrokkenheid is de sleutel, sparren over ideeën waar vervolgens ook echt wat mee gedaan wordt, ideeën over de zakelijke kant maar ook betreffende de collecties.….

Voorbeeld is het lappenpopje wat sinds afgelopen winter bij een aantal modellen cadeau wordt gegeven en apart te bestellen is. Zo leuk .. een popje aangekleed met een jurk uit de LoFff collectie.
 

Komende maanden geven wij dit popje cadeau aan onze trouwe LoFff klanten maar doen bijv. ook een Facebook actie met het popje. Voor onze nieuwsbrieflezers komen er nog meer LoFff acties dus houd het in de gaten.
 

Het LoFff DNA op een rijtje:
 

LoFff is voor meisjes. Voor meisjes die dansen. Voor meisjes die spelen. Voor meisjes die ontdekken. Maar vooral voor meisjes die plezier hebben. In het leven en in zichzelf.
 

LoFff is voor ouders. Voor ouders die dol zijn op hun dochters. Voor ouders die zich ervan bewust zijn dat kinderen geen kleine volwassenen zijn, maar een geheel eigen soort. En die daarvan willen genieten. Voor zolang het nog duurt.
 

LoFff is een gevoel. Hoe vaak wij niet horen dat mensen het merk ontdekken en verliefd zijn geworden. Of ze nu in Oslo, Moskou, Cork of in Waalre wonen. Of verhalen van kinderen, die de kleding niet meer uit willen, maar er liefst in blijven slapen. Die met hun zweef-rokken door het leven dansen. LoFff doet iets met je. Als je er open voor staat.
 

LoFff is lief. Lief voor de meisjes die het dragen – lekker zacht, makkelijk aan en uit te doen, comfortabel. Lief voor ouders die het kopen en die het moeten wassen. Lief voor de mensen waar we mee werken en waar we van houden.
 

 

Een ware LoFff zang…. van Meisjesfeest with LoFff







       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.