Be a Diva komt met dameslijn

Be a Diva komt met dameslijn

De collecties van Be a Diva zijn zeer gewild bij de grote meiden tussen de 10 en 18 jaar die geen genoegen nemen met standaard kleding. Be a Diva is een betaalbaar teenage kledingmerk voor trendbewuste, hippe meiden. En binnenkort ook in de damesmaten t/m L.Hoe vaak ik me niet gewurmd heb in de grootste kindermaat van Be a Diva (mt 188) om het met mijn mt 38/40 toch maar terug te hangen, net even te strak.

Maar Yes !!! dit jasje uit de nieuwe collectie past wel. De bijpassende broek is net te kort voor mijn 176 cm.De grootste maat van Be a Diva is nu mt 188 oftewel een damesmaat 36. De grootste maat gaat dan ook vaak naar de moeders.  Psst… binnenkort komt er een dameslijn aan van Be a Diva t/m mt L, voor mij geen gewurm meer, kan niet wachten.

Meisjesfeest gaat ook de dameslijn voeren, we hebben al een keus gemaakt uit de eerste collectie welke we binnenkort verwachten.        Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.