Droomjurken van Bonnie Jean

Droomjurken van Bonnie Jean

De jurkjes van Bonnie Jean zijn heerlijk over the top, zoals een feestjurk voor meisjes hoort te zijn.

Afgelopen week weer een nieuwe zending binnen gekregen uit New York. Wat een feest om die grote dozen te openen.  De jurkjes van Bonnie Jean zijn heerlijk over the top, zoals een feestjurk voor meisjes hoort te zijn.


Onderstaand een van de ontwerpsters aan het woord:

“Ik hoop dat de meisjes zodra zij mijn jurken aantrekken zich het mooiste meisje op de wereld voelen, want dat zijn kleine meisjes altijd! Ik hoop dat ze zich realiseren dat ze mooi zijn van binnen en van buiten en ik droom dat de jurkjes ze de kracht geven niet zomaar een mooi meisje te voelen maar het mooiste meisje van de hele wereld te zijn. Ik gun ieder meisje een Bonnie Jean dress.”


Heerlijk toch!

Download hier de dream catcher van Bonnie Jean


Niet voor niets heb ik de richting van de feestjurken gekozen, het is zo geweldig om je te mogen hullen in een prachtige jurk.  Voordat ik met de winkel begon maakte ik avond- en bruidskleding op maat en verzorgde daarnaast ook het haar en de make-up . Iedere keer weer een feestje om dat speciale moment te mogen meemaken van dichtbij .  Het aantrekken van de jurk, het bewonderen in de spiegel, de reacties van familie en vrienden. Heerlijk, heerlijk…

Mijn speciale jurken hangen allemaal in de kast, geen haar op mijn hoofd denkt er aan om deze weg te doen.

Stiekem trek ik ze nog weleens aan, bij voorkeur als ik het rijk alleen heb, en dan lekker zwieren voor de spiegel… Ssstttttt.

 

       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.