Feestjurkjes swappen

Feestjurkjes swappen

Hoe fijn is het om je feestjurkje van vorig jaar te kunnen swappen met een ander jurkje in een maatje groter en dan niet swappen onder je familie en vrienden maar onder de klanten van Meisjesfeest zodat je eigen kerstjurkje niet weer aan dezelfde kersttafel zit ?

Toch zonde om dat lieve jurkje voor het kerstbal van vorig jaar te laten hangen omdat het niet meer past, hoewel  zo’n jurkje vaak wel het lievelingsjurkje van die kleine dametjes wordt, want tja hoe vaak krijg je nu een jurkje met een zwierende rokken, wolken tule en gouden glittertjes?

De jurkjes van mijn meiden werden niet geswapt maar gingen de verkleedkist in, ze knapten uit de ritsen of het kleine buurmeisje werd erin gewurmd… heerlijk om midden in de zomer een sliert  kerst prinsesjes door de tuin te zien rennen.


We kunnen dit alleen laten doorgaan bij voldoende animo, er moet wel wat te swappen zijn tenslotte.

Kortom het idee is leuk, nu de uitvoering nog.


We willen de swap online laten plaatsvinden als veiling via de Kinderkleding-veiling, uitsluitend geregistreerde klanten van Meisjesfeest kunnen zich aanmelden als verkoper. Schrijf je in met hetzelfde mailadres waarmee je een account hebt aangemaakt bij Meisjesfeest zodat we de aanmeldingen kunnen controleren, we laten echt alleen geregistreerde klanten toe als verkoper. We willen het wel exclusief houden en geen marktplaats taferelen of vreemde types.
 

Gaan jouw jurkjes de verkleedkist in maar wil je wel een jurkje kopen, meld je dan aan als bieder, geen probleem natuurlijk.
 

Als streefdatum voor de swap hebben we nu dinsdagavond 10 november tussen 20.00 en 22.00 uur gereserveerd staan voor de Swap. Duik de kledingkast in en zet de datum alvast in je agenda.
 

Wat mag er geswapped worden:

Feestjurkjes, feestrokjes, feesttopjes, feesttasjes…. alles mag als het maar feestelijk is in alle maten (ook damesmaten) en in “mint condition.  Het spreekt voor zich dat de kleding nog in perfecte staat moet zijn en gewassen / gestreken aangeboden moet worden.
 

Wij regisseren op de achtergrond en houden ons het recht voor om aangeboden kleding welke niet aan onze criteria voldoet te verwijderen. 

Kom je online swappen? Geef je op als verkoper of bieder, voor verkopers volgt nadere informatie en instructie na inschrijving.       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.