Jinglebells in oktober

Jinglebells in oktober

Jinglebells rinkelen de hele dag in het magazijn, iedere dag druppelen er weer nieuwe kerstjurkjes binnen. Eigenlijk zijn we in onze speurtocht altijd op zoek naar kerstjurkjes voor Meisjesfeest en kopen vaak in januari alweer in voor de volgende kerst.

We kiezen toch veel  voor traditioneel zwart en staan vaak te twijfelen bij bordeauxrode jurkjes, maar vinden die toch ook wel weer heel conservatief. Offwhite en goud is toch wel favoriet.


Naast de losse stuks die we her en der ontdekken heeft LoFff een uitgebreide feestcollectie deze is inmiddels online en heel goed te combineren met de reguliere wintercollectie. Ook van Creamie staan er al een aantal pareltjes online maar de echte kerstcollectie komt er binnenkort  aan.

Wil je niet voor een echte kerstjurk, struin eens door de kast van je dochter naar een zomerjurkje wat heel  goed op te pimpen is naar een kerstjurk met een mooi vestje en een glinsterende diadeem of met een paar bloemen van Colour my shoes bijvoorbeeld, die hebben we ook in zwart, rood of zilvergrijs.


De bloemen van Colour my shoes hebben een speciaal  klemmetje met een soort weerhaakje zodat ze goed blijven zitten op de schoen, maar ook op je vestje (let wel op als je het bloemetje eraf haalt dat je met het weerhaakje niet de stof beschadigd). Leuk is het bijvoorbeeld ook om de zoom op te halen met een paar bloemetjes…. klaar is je kerstoutfit.


Het is begin oktober en er worden al veel feestelijke jurkjes verkocht, de grote run moet natuurlijk nog komen maar met name de outlet is favoriet zo vroeg in het seizoen en al snel uitverkocht, daarnaast heeft ieder merk een topmodel welke in no time is niet meer te leveren is. 


We hebben maar alvast een kerstafdeling op de site gemaakt zodat het makkelijk struinen is.        Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.