Kerstmarkt

Kerstmarkt

De jaarlijkse kerstmarkt is voor ons het startschot van de magazijnopruiming.

Lekker de frisse wind door de schappen om plaats te maken voor de flatgebouwen aan dozen met nieuwe zomercollectie.

Ik ben al een paar weken bezig met lijsten maken en het uitzoeken van foto’s van fantastische zomerjurkjes. Ik word er helemaal vrolijk van want ik haat de winter. Sneeuw met een strakblauwe lucht, ja ok, dat is leuk. Voor de rest vind ik er niets aan. In een vorig leven was ik vast een egeltje, heerlijk opgerold in mijn warme nestje het voorjaar afwachten.
 

De LoFff collectie kan ieder moment binnenkomen, een speciale collectie. Het merk LoFff bestaat 10 jaar! De jubileumcollectie bestaat uit de topmodellen uit alle jaren, natuurlijk wel vertaald naar nu.
Feest van herkenning wordt het om de collectie uit te pakken, wij verkopen LoFff vanaf het prille begin. Ik was direct verliefd op dit merk, zo feestelijk en vrolijk, helemaal Meisjesfeest.
 

En we hebben een nieuw merk in de collectie: Monny.  Monny is gespecialiseerd in communie- en feestkleding, het merk is uitgegroeid tot een uniek merk op dat gebied.  We presenteren de collectie begin januari. 

Daarnaast verwachten we de collecties van  Creamie, Kate Mack, Biscotti, Rumbl!, Bonnie Jean en blijven we op zoek naar de krenten uit de pap van diverse andere merken, er liggen al heel wat vrolijke zomerjurkjes klaar om gefotografeerd te worden…..


We hebber er zin in !!!!


       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.