Onze eerste blogpost

Onze eerste blogpost

16 jaar online met voor ieder feest een feestelijke jurk, een verjaardagsjurk, prinsessenjurk, kerstjurk, 1e communie jurk, kortom prachtige meisjeskleding. Kenmerkend voor ons aanbod is dat de kleding ook na het feest heel draagbaar is.

Deze maand vieren wij ons 16 jarig bestaan, nog net in de vorige eeuw officieel begonnen. De vorige eeuw dat klinkt wel lang geleden, maar wat zijn we trots. We waren pioniers in webshopland.

In 1999 zijn wij begonnen met het online verkopen van outletcollecties via Vintagekids. Na overname van Kleding4kids zijn wij overgegaan op nieuwe collecties. We zijn ons steeds meer gaan richten op meisjeskleding, in het bijzonder feestelijke kleding.
Vanaf januari 2013 hebben wij onze naam veranderd in Meisjesfeest. Kenmerkend voor ons aanbod is dat de kleding ook na het feest heel draagbaar is.
We blijven op zoek naar nieuwe items die net even anders zijn als aanvulling op het assortiment.  


Als ik terugdenk op die jaren komt er van alles naar boven, eerst alles in huis met als gevolg overal dozen, daarna het lieve pakhuisje in de Rijp waar we al snel ook uitgegroeid waren, ons hink-stap-sprong paleis noemden wij het en al gauw werd dat overgenomen door iedereen die op bezoek kwam, en toch was het gezellig tussen al die dozen... denk daar toch met een beetje weemoed aan terug.


Het Hink-Stap-Sprong paleis was dan wel gezellig maar logistiek werd het toch wel onhandig en verhuisden we naar een fulfilment magazijn. Een grote stap, grote mensen zaken vond ik het, en ook wel moeilijk om de afhandeling van de orders uit handen te moeten geven. Ook hierin waren we pioniers, ook voor de fulfilment partner waren we een pilot.

Langzaam maar zeker bleven we doorgroeien, overleefden we de crisis en zijn we inmiddels al weer voor de derde keer verhuisd met het magazijn.
Wat we nog missen is een showroom waar we klanten kunnen ontvangen, daar zijn we nu over aan het brainstormen met onze huidige fulfilment partner, of toch maar een fysieke winkel erbij?

Wie weet wat er komend jaar allemaal weer op ons pad komt,       Margreet Andersen is eigenaar en de drijvende kracht achter Meisjesfeest. Heeft na mode opleiding zich toegespitst op bruids- en avondkleding op maat. Na een korte pauze waar de kinderen voorrang hadden, inmiddels alweer 16 jaar helemaal terug in het modevak als online retailer met verstand van zaken. Vind het heerlijk om modemerken af te struinen naar de krenten uit de pap voor de collectie van Meisjesfeest. 
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.